Stanford Apple Store Features Glass Walls and Roof

Apple recently completed the construction of their new Stanford retail store. The design of the store utilizes almost entirely glass walls and roof for an abundance of natural lighting that conserves electricity. This also produces a more open and clean appearance. Glass allows those inside to enjoy the natural surroundings, and those outside to view what’s going on inside the building. Depending on the ambient lighting conditions, glass can sometimes reflect the sky and other surroundings.

20130913fr-apple-stanford-retail-store-1286x800

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s